in

Teška nesreća kod Tara: Udario u radni stroj koji je naišao iz suprotnog smjera

Foto - Ilustracija Policijska uprava istarska

Vozač skupa vozila je zbog neprilagođene brzine dijelom priključnog vozila udario u radni stroj koji je naišao iz suprotnog smjera

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 14.20 sati kod Tara, teže je ozlijeđena jedna osoba. Nesreća se dogodila kada je 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao skupom vozila, odnosno vučnim i priključnim vozilom, slovenskih registracijskih oznaka, a kretao se iz smjera Tara prema Novigradu. Izlaskom iz zavoja, vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor te je došlo do zanošenja priključnog vozila, koje je zadnjim dijelom udarilo u prednji dio radnog stroja, pulske registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 29-godišnjak.

Vozač radnog stroja je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policija će nad 44-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine provesti kriminalističko istraživanje.

Dionica ceste DC-75 od Novigrada do Tara jer radi obavljanja očevida bila zatvorena za sav promet od 14.35 do 18.50 sati te se vozilo obilazno preko Nove Vasi i Istarskog ipsilona, objavila je istarska policija 23. svibnja 2023.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

ISTRA: Nazvao policiju i prijetio smrću. Bio je “pod gasom”

Ilustracija - Foto Policijka uprava istarska

Istra: Glumili osobe s invaliditetom i prosjačili