in

Teška nesreća na Ipsilonu kod Višnjana – Sletio s ceste i udario u ogradu i stablo

Prometna nesreća na Ipsilonu - Foto JVP Umag

Noćas, 29. ožujka oko 1 sat, na autocesti A9 kod Višnjana 24-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije upravljao je automobilom BMW, makedonske registracijske oznake te je u zavoju zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika, gdje je udario u ogradu i stablo, a potom se prevrnuo na krov. Ozlijeđeni mladić prevezen je u riječku bolnicu, a težina njegovih ozljeda zasad nije poznata.

Prometna nesreća - Foto JVP Umag
Prometna nesreća na Ipsilonu – Foto JVP Umag

Na intervenciju su izašle ekipe javnih vatrogasnih postrojbi Umag i Poreč, koje su unesrećenog vozača izvukle iz vozila.  
Policija će protiv njega poduzeti odgovarajuće mjere radi kršenja prometnih propisa, odnosno izazivanja prometne nesreće.

Prometna nesreća na Ipsilonu - Foto JVP Umag
Prometna nesreća na Ipsilonu – Foto JVP Umag

Budući da se zbog vožnje neprilagođenom ili nepropisnom brzinom događa najveći broj prometnih nesreća, pogotovo onih s najtežim posljedicama, Policijska uprava istarska ponovno apelira na vozače da budu odgovorni sudionici u prometu i da poštuju propisana ograničenja brzine kretanja, kao i da brzinu prilagode stanju i uvjetima na cesti, priopćila je istarska policija 29. ožujka.

Prometna nesreća na Ipsilonu – Foto JVP Umag

FUNTANA: Dvojica ozlijeđenih u prometnoj nesreći izazvanoj zbog prevelike brzine

policija policijski automobil

S ceste iščupao i uklonio “ležeće policajce”