in

FUNTANA: Dvojica ozlijeđenih u prometnoj nesreći izazvanoj zbog prevelike brzine

Jučer, 28. ožujka oko 16.45 sati, na državnoj cesti D-75 kod Funtane 28-godišnjak je upravljao automobilom Opel, daruvarske registracijske oznake, prije stjecanja prava na upravljanje vozilima. Vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja udario u automobil Fiat, pulske registracijske oznake, kojim je ispred njega upravljao 23-godišnjak, a koji se zaustavio na kolniku jer se ispred njega nalazio zaustavljeni teretni automobil Mercedes, zagrebačke registracijske oznake, radi izvođenja radova.
U nesreći su ozlijeđena oba vozača te su prevezeni u pulsku bolnicu na daljnju medicinsku obradu i utvrđivanje težine ozljeda, priopćila je istarska policija 29. ožujka.

Policija je navela i to da će protiv vozača koji je izazvao nesreću poduzeti odgovarajuće mjere radi kršenja prometnih propisa.  
Budući da se zbog vožnje neprilagođenom ili nepropisnom brzinom događa najveći broj prometnih nesreća, pogotovo onih s najtežim posljedicama, Policijska uprava istarska ponovno apelira na vozače da budu odgovorni sudionici u prometu i da poštuju propisana ograničenja brzine kretanja, kao i da brzinu prilagode stanju i uvjetima na cesti.

Foto SRD Erik Radin Novigrad

NOVIGRAD: Članovi SRK-a “Erik Radin” iz mora opet izvukli hrpu smeća

Prometna nesreća na Ipsilonu - Foto JVP Umag

Teška nesreća na Ipsilonu kod Višnjana – Sletio s ceste i udario u ogradu i stablo