in

Teška nesreća na Istarskom ipsilonu, poginule dvije osobe

Ilustracija Pixabay

U teškoj nesreći koja se dogodila noćas na Istarskom ipsilonu pola sata iza ponoći poginule su dvije osobe, javlja istarska policija.

Policija je poslala priopćenje:
Noćas oko 00,22 sati na autocesti A8 (Istarskom ipsilonu)  dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Prometna nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak,  koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao vozilom Fiat Doblo, daruvarske registarske oznake, iz smjera čvora Ivoli u smjeru čvora Rogovići. Vozač je iz neutvrđenih razloga skrenuo u desno  van kolnika gdje je udario u smjerokazni stupić te u zaštitnu ogradu nakon čega se vozilo prevrnulo i udarilo u ogradu za zaštitu od buke.

U nesreći su smrtno stradali 31-godišnji vozač i 31-godišnji suvozač. Nadležno državno odvjetništvo naložilo je obdukciju nad tijelima preminulih. Za vrijeme trajanja očevida promet na  dionici  autoceste od čvora Ivoli do čvora Rogovići bio u prekidu do 6 sati.

MO VARVARI: Nakon dovršetka kanalizacijske mreže i cesta slijedi gradnja staze prema Poreču i rješavanje novog ulaza u naselje

POREČ: Mladi karatisti polagali za pojaseve