in

PROMETNA NESREĆA U FLENGIMA – teško ozlijeđen vozač automobila

Foto: Policijska patrola - Istra

Večeras oko 18 sati u mjestu Flengi kod Vrsara dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško stradala. Promet tom dionicom iz pravca Limskog kanala prema Vrsaru u potpunosti je zatvoren.

Iz OKC-a Policijske uprave istarske doznajemo da je do nesreće došlo kada su se sudarili osobni automobil i teretno vozilo. Vozač automobila zadobio je teške tjelesne ozljede i Hitnom pomoći prevezen je u Opću bolnicu Pula.

Okolnosti nesreće još uvijek nisu poznate i trenutno je u tijeku očevid. Policija je na terenu i utvrđuje što se točno dogodilo.

Na licu mjesta od očevidaca smo doznali da se automobil, koji je dolazio iz pravca Vrsara i koji je nakon nesreće u potpunosti smrskan, zabio u kamion iz zasad nepoznatih razloga. Zbog velike brzine ostao je prikliješten između kamiona i kuće koja se nalazi odmah uz prometnicu.

Vozače se preusmjerava na smjer Gradina – Bralići – Montižana – Dračevac – Čuši – Flengi i obrtnuto.

Foto: Facebook Policijska patrola – Istra

SLUŽBENA INFORMACIJA IZ POLICIJE OD PONEDJELJKA, 25. OŽUJKA:

Nesreća se dogodila kada je 59-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.75 promila i za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola upravljao automobilom VW, pulske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozač je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s teretnim automobilom MAN, pulske registarske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 0.46 promila upravljao 46-godišnjak.

Vozaču automobila pružena je pomoć u OB Pula, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Protiv obojice vozača se nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

NOVI KRUG POTICAJA: Od 20.000 do 80.000 kuna za nabavu novog e-vozila

Porečke odbojkašice osvojile Zadar i mogućnost ostanka u Superligi