in

Teško ozlijeđen motociklist u Istri. Prednost mu oduzela 75-godišnjakinja

Foto: MUP - Ilustracija

Prometna policija je jučer oko 13,50 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobio 32-godišnji vozač motocikla. Do nesreće je došlo kada je 75-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom, pulskih registracijskih oznaka, odvojkom kolnika ulice Vodnjanska cesta. Dolaskom na raskrižje sa cestom D-75, ne poštujući prednost prolaska, automobilom je ušla u raskrižje te započela skretati u lijevo, a da prethodno nije propustila sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska, kojom prilikom je došlo do kontakta s motociklom pulske registracijske oznake koji je na mjestu događaja nepropisno pretjecao teretno vozilo koje se kretalo u istom smjeru ispred njega i koji je na raskrižju skretao udesno.

Poradi zadobivenih ozljeda motociklist je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici, a protiv 75-godišnjakinje se podnosi kaznena prijava poradi djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pozivamo vozače da pojačaju oprez u prometu posebice tijekom predstojećih ljetnih gužvi, a vozače mopeda i motocikala na opreznu i sigurnu vožnju, jer ceste nisu piste, a kako bi bili što sigurniji u prometu, objavila je istarska policija 30. lipnja 2024.

Foto - Policijska uprava istarska - Ilustracija

Pedofil u Istri mikro kamerom snimao golu djecu

policija ljetovanje mup

Djeca policijaca slabijeg imovnog stanja ljetuju u Istri