in

Teško ozlijeđen u nesreći u Istri: Utovarivao smeće na komunalnom vozilu, ozlijedio ga kolega

Foto: MUP - Ilustracija

Jedna je osoba jučer teško ozlijeđena u prometnoj nesreći, a policija će o događaju obavijestiti nadležno državno odvjetništvo

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 9 sati u Ulici Puntižela u Štinjanu, teško je ozlijeđena jedna osoba. Nesreća se dogodila kada je 44-godišnjak upravljao teretnim automobilom, pulske registracijske oznake, na kojem je sa stražnje strane na platformi prevozio 43-godišnjaka koji je obavljao poslove utovara komunalnog otpada. Vozač je u jednom trenutku započeo vožnju unatrag, bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu. Tada je zadnjim dijelom vozila, na kojem se nalazio putnik, udario u prednji dio automobila, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Ulice Puntižela upravljao 75-godišnjak, a koji je prije nesreće zaustavio svoj automobil.

U nesreći teško je ozlijeđen 43-godišnji putnik te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici. O događaju će policija  podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, objavvila je istarska policija 19. prosinca 2023.

petarde policija pirotehnika mup

NOVIGRAD/PAZIN: Muškarcu bengalka eksplodirala u ruci, maloljetnik palio pirotehniku usred grada

Foto Stolnoteniski klub Tar

U Umagu srebro i dvije bronce za Stolnoteniski klub Tar