in

U Umagu srebro i dvije bronce za Stolnoteniski klub Tar

Foto Stolnoteniski klub Tar

Proteklog vikenda u Umagu održano je još jedno natjecanje iz serije županijskih stolnoteniskih turnira za mlađe kategorije. U trećem po redu turniru nastupilo je blizu tridesetak učesnika u osam starosnih kategorija iz pet klubova Istarske županije.

Foto Stolnoteniski klub Tar
Foto Stolnoteniski klub Tar

Za Stolnoteniski klub Tar nastupili su Ivor Kocijančić, Evita Kocijančić i Roko Juraj Janko. Ivor je ponovio uspjeh sa prošlog turnira i zasluženo osvojio srebrno odličje u najmlađim kadetima te upisao nove bodove na rang ljestvici, dok je Evita u kategoriji mlađih kadetkinja također ponovila uspjeh s posljednjeg turnira osvojenom broncom.

Roko je pak napravio dobar rezultat pa je doma otišao s prvom osvojenom broncom. Na posljednjem turniru Roko je bio petoplasirani.

-Ovo je ujedno bio i posljednji stolnoteniski županijski turnir u ovoj sezoni. Tijekom ovoga tjedna očekuju ih još Slatki stolnoteniski turnir u Taru te zajedničko sportsko druženje u Novigradu s Karate klubom Novigrad i Stolnoteniskim klubom Novigrad. Zahvaljujemo svima na uspješnim rezultatima i nadamo se što skorijem povratku na sportska natjecanja u drugom dijelu sportske sezone, poručuju iz STK-a Tar.

policija traka mjesto nesreće

Teško ozlijeđen u nesreći u Istri: Utovarivao smeće na komunalnom vozilu, ozlijedio ga kolega

Foto DND - Usluga Poreč

Radionica DND-a i Usluge Poreč – Od otpada djeca stvorila božićne ukrase za adventsku jelku