in

Traže se svjedoci nesreće u Poreču: Vozačica srušila 83-godišnjeg pješaka

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Policijsku postaju Poreč na broj telefona 533 039 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pp.porec@mup.hr

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila 23. prosinca oko 11.10 sati,  u Zagrebačkoj ulici u Poreču, a u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, priopćila je Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila kada se 49-godišnja vozačica s parkirališta Zagrebačke ulice uključivala u promet vožnjom unazad, pri čemu je zadnji dijelom Fiat Pande, pulske registarske oznake udarila u 83-godišnjeg pješaka, koji je prelazio preko pješačkog prijelaza. U nesreći je pješak ozlijeđen te mu je pomoć pružena u pulskoj bolnici. Težina zadobivenih ozljeda zasad nije poznata.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Policijsku postaju Poreč na broj telefona 533 039 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila pp.porec@mup.hr.

Antenal opet zatvoren za promet

Provedite blagdane u miru – Policija poziva na oprez – NEMOJTE DJECI DAVATI PIROTEHNIKU!