in

TRI OZLIJEĐENA: Lančani sudar na Fažanskoj izazvala 75-godišnjakinja

Foto MUP

Nakon što je vozačica sletjela s ceste, na kolniku se zaustavilo nekoliko vozila te je na posljednje zaustavljeno vozilo u koloni naletio teretni automobil Peugeot koji se kretao neprilagođenom brzinom 

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 5. studenoga oko 17.10 sati, na Fažanskoj cesti. Nesreća se dogodila kada je 75-godišnjakinja upravljala automobilom Renault, pulske registracijske oznake, kolnikom Fažanske ceste te je nedaleko skretanja za Štinjan skrenula vozilom u desno i sletjela s kolnika, nakon čega je udarila u ogradni zid.

Nakon što je vozačica sletjela s ceste, na kolniku se zaustavilo nekoliko vozila te je na posljednje zaustavljeno vozilo u koloni naletio teretni automobil Peugeot, pulske registracijske oznake, kojim je neprilagođenom brzinom upravljao 19-godišnji vozač. Peugeot je udario u automobil talijanskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 60-godišnjak, a njegov automobil je odbačen unaprijed te je udario u Hyunday, pulske registracijske oznake, kojim je upravljala 51-godišnjakinja.

U nesreći su lakše ozlijeđene tri osobe i to 69-godišnja putnica iz Renaulta te 60-godišnji vozač automobila talijanskih registracijskih oznaka i njegova 61-godišnja suputnica.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija će pokrenuti prekršajni postupak protiv 75-godišnje vozačice Renaulta i protiv 19-godišnjeg vozača Peugeota.

U vremenu od 17.36 sati do 19.15 sati  kolnik Fažanske ceste bio je zatvoren za promet vozila od raskrižja sa državnom cestom D75 do skretanja za Štinjan te se odvijao okolnim ulicama.

kučibreg komemoracija 77. obljetnica boris miletić fabrizio vižintin

Obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega: Poginulo 120 pripadnika tri naroda

karate klub finida sara škofić irma mešićpaola puškarić

Porečka Finida osvojila dva zlata i broncu na prvenstvu Hrvatske