in

Trostruki sudar na ulazu u Poreč izazvao vozač s 2,13 promila. Jedna osoba ozlijeđena

Nesreća nedaleko Varvara - Trostuki sudar - Snimio čitatelj

Danas, 5. srpnja 2023., u 16,54 sati porečka policija dobila je dojavu o prometnoj nesreći kod ulaza u Varvare, nedaleko benzinske crpke Gas Oil, u kojoj su sudjelovala tri vozila, a jedna je osoba ozlijeđena.

Nesreću je skrivio 56-godišnji vozač Volkswagena pulskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,13 promila. Naime, muškarac se nije držao obilježene prometne trake, pa je prešao na lijevu stranu i prednjom lijevom stranom svog vozila udario u lijevu bočnu osobnog auta Peugeot, također pulske registracije, kojim je upravljala 58-godišnjakinja iz suprotnog smjera.

Nakon udara počinitelj je nastavio nekontrolirano kretanje, uslijed čega je prednjom lijevom stranom svog auta udario u još jedno vozilo, također marke Volkswagen, kojim je upravljao 35-godišnjak.

U prometnoj nesreći vozačica Peugeota zadobila je lakše tjelesne ozljede. 56-godišnjak je zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja te mu slijedi prekršajni postupak, saznajemo iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave istarske.

lisice mup policija

U Istri uhvaćen razbojnik: Počinio dvije teške krađe, prijetio i uznemiravao maloljetnike

Foto Grad Poreč

POREČ: Prijem i vrijedne nagrade za odlikaše i dobitnike Oskara znanja