in

U BMW-u bez prometne i osiguranja – Dobio 17.000 kuna kazne zbog niza prekršaja

Ilustracija MUP

Vozaču je uručen prekršajni nalog  s novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 17.000,00 kuna i 500,00 kuna troškova postupka te mu je oduzeta vozačka dozvola  

Pulska policija je 26. prosinca u 23,45 sati na izlazu iz Fažane u smjeru Valbandona zaustavila automobil BMW kojim je upravljao 42-godišnjak. Nadzorom je utvrđeno da se na automobilu nalazi  ne pripadajuća registarska oznaka, kao i da je automobilu isteklo važenje prometne dozvole, te nije osigurano. Osim toga vozač je odbio test na droge, a prilikom uhićenja predao je policijskim službenicima novčanicu od 100 eura za koju se sumnja da je krivotvorena.  
Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa vozaču je uručen prekršajni nalog  s novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 17.000,00 kuna i 500,00 kuna troškova postupka te mu je naredbom o određivanju mjere opreza oduzeta vozačka dozvola na rok od 8 (osam) dana. 

Zbog kaznenog djela krivotvorenje isprava protiv 42-godišnjaka podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Prvu dozu cjepiva u Istri primio anesteziolog dr. Belušić, KOZLEVAC: Vjerujmo u znanost, ne u teorije zavjere

FOTO: Na Božić izgorjelo skladište 86-godišnjakinje u Rovinju