in

U Istri teško ozlijeđeno dijete

Foto Tanja Kocijančić

Dijete ima teške tjelesne ozljede te policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka ozljeda

Policija je jučer oko 15.35 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da su zaprimili dijete s ozljedama glave. Dijete je prevezeno u riječku bolnicu na nastavak liječenja i utvrđeno je kako ima teške ozljede. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja, objavila je istarska policija 1. veljače 2024.

Kako neslužbeno doznaje portal 24 sata, radi se o djetetu starom četiri mjeseca koje je zadobilo frakturu lubanje. Dijete je u komi prebačeno u bolnicu u Rijeci te se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja.

Kako doznaje Index.hr, olicija još uvijek utvrđuje ima li ili nema elemenata kaznenog djela, odnosno kako je točno došlo do ozljede djeteta. Drugim riječima, utvrđuje se jesu li ozljede nastale u padu, je li bebu netko udario ili je posrijedi nešto treće. Obavljaju se razgovori sa svim članovima obitelji. Index doznaje da su roditelji rekli da dijete nije palo i da im nije jasno odakle je ta ozljeda. Kažu da je dijete bilo dobro i da je odjednom počelo teško disati. Vještak sudske medicine sada mora utvrditi na koji je način ozljede zadobila beba. Kada se utvrdi mehanizam nastanka ozljeda, bit će moguće rasvijetliti cijeli ovaj tragični slučaj, piše Index.hr.

sveti lovreč

Blažova u subotu u Sv. Lovreču: Biciklijada, pješačenje i predavanje

požar vatra ilustracija

Istra: Noćas gorio dimnjak na kući 79-godišnjakinje