in

U kući krio laboratorij za uzgoj marihuane i amfetamine

Foto Policijska uprava istarska

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Foto Policijska uprava istarska
Foto Policijska uprava istarska

Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do informacija da osumnjičeni proizvodi i preprodaje drogu te su 7. listopada, temeljem naloga nadležnog suda, obavili pretrage njegovog doma i vozila. Prilikom pretrage doma pronašli su vrećice s ukupno 178 grama bijele praškaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na amfetamin. Također su pronašli vrećice i kutije u kojima se nalazilo ukupno 307.1 gram marihuane, kao i dvije precizne, digitalne vage.

Foto Policijska uprava istarska
Foto Policijska uprava istarska

U domu osumnjičenika policijski službenici pronašli su i improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje, odnosno utvrdili su da je počinitelj u jednoj prostoriji postavio opremu za uzgoj i kante u kojima je uzgajao indijsku konoplju. Pronašli su i oduzeli 27 stabljika, visina od 32 do 81 centimetra te vrećice s ukupno 375 grama lišća konoplje.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 8. listopada u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 9. listopada 2022.

Foto Istarski kickboxing savez - Komšić i Čelić

Svjetski prvaci iz Poreča i Pule – Eva Leona Komšić i Ivano Čelić, medalja i Anđelini Videc iz Buja

lisice policija mup ilustracija

Čekićem razbijao inventar u poslovnom prostoru, a vlasniku prijetio smrću