in

Svjetski prvaci iz Poreča i Pule – Eva Leona Komšić i Ivano Čelić, medalja i Anđelini Videc iz Buja

Foto Istarski kickboxing savez - Komšić i Videc

U talijanskom Jesolu održano je Svjetsko kickboxing prvenstvo za djecu, kadete i juniore. Prvenstvo je održano u svim tatami i ringovnim disciplinama. Na prvenstvu je sudjelovalo više od 1.900 natjecatelja iz 64 države. Među njima i dvanaestoro reprezentativaca iz četiri kluba, članova Kickboxing saveza istarske županije: KBK”PLANET SPORT” Pula, KBK “KING” Poreč i KBK “BUJE” Buje, KBK “FIGHTER” Buzet. Istarske reprezentativce vodili su njihovi treneri: Edi Višković, Leonardo Komšić i Dragan Ljuboja.

Foto Istarski kickboxing savez - Komšić i Čelić
Foto Istarski kickboxing savez – Komšić i Čelić

Istarski reprezentativci vratili su se kući sa dvije titule svjetskih prvaka i dvije brončane medalje. Titulu svjetske prvakinje osvojila je Eva Leona Komšić iz KBK “KING” Poreč, u kategoriji: KICK LIGHT- Juniorke do 55 kg.

Titulu svjetskog prvaka osvojio je i Ivano Čelić iz KBK “PLANET SPORT” Pula, u kategoriji LIGHT CONTACT – Stariji kadeti + 69 kg. Ivano je osvojio i brončanu medalju u kategoriji POINT FIGHTING -Stariji kadeti + 69 kg.

Brončanu medalju osvojila je Anđelina Videc iz KBK “BUJE” Buje u kategoriji K-1 Juniorke do 48 kg.

Foto Istarski kickboxing savez - Komšić i Čelić
Foto Istarski kickboxing savez – Istarska reprezentacija

Donijeti kući dvije titule Svjetskih prvaka i dvije bronce veliki je uspjehi istarskih sportaša i istarskog kickboxinga. Treba napomenuti da je prvenstvo bilo brojno i da su sve kategorije bile popunjene sa velikim brojem boraca i tim više je uspjeh veći.

Foto Istarski kickboxing savez - Komšić i Čelić
Foto Istarski kickboxing savez – Čelić s trenerom

Ostali istarski reprezentativci zaustavljeni su u borbama za medalje. Ovo prvenstvo je veliko i vrijedno iskustvo za naše borce i ovakav uspjeh još je jedan dokaz koliko se vrijedno i kvalitetno radi u klubovima, članovima Kickboxing Saveza Istarske Županije. Pripreme reprezentativaca trajale su cijelo ljeto i ovakav uspjeh najveća je nagrada za njihov trud, napisao je Mladen Ljubojević, tajnik istarskog kickboxing saveza.

Dani hrvatskog turizma - Foto IstraIn robert boban paulović

Bujski policajac Robert Boban Paulović dobitnik turističke nagrade ”Čovjek – ključ uspjeha”

Foto Policijska uprava istarska

U kući krio laboratorij za uzgoj marihuane i amfetamine