in

Dvije osobe ozlijeđene u lančanom sudaru u kojem su sudjelovali Amarok, Audi, Porsche, Citroen i Opel

Ilustracija - Foto Diego Parra za Pixabay

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 12 sati na području Rovinja dvije su osobe lakše ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 41-godišnji njemački državljanin upravljao automobilom VW Amarok, njemačke registracijske oznake, iz smjera Rovinjskog Sela prema Rovinju.  Vozač je zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio automobila Audi, njemačke registracijske oznake kojim je ispred njega upravljao 58-godišnji njemački državljanin.

Od siline udarca Audi se odbio unaprijed, pa je udario u stražnji dio automobila Porsche, slovenske registracijske oznake kojim je upravljao 48-godišnji slovenski državljanin, koji je potom udario u automobil Citroen, pulske registracijske oznake kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin. Citroen je potom udario u automobil Opel, pulske registracijske oznake kojim je upravljao 53-godišnji državljanin Južnoafričke Republike.

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozač VW Amaroka i njegova 42-godišnja putnica, njemačka državljanka.  Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozaču VW Amaroka izdan je obvezni prekršajni nalog, priopćila je istarska policija na dan Uskrsa.

policija traka mjesto nesreće

Teško ozlijeđen maloljetni motociklist

Foto Grad Buje stari grad

Druga radionica “BUJE – DIFUZNI HOTEL”