in

U požaru u Červar Portu gorjela dva ugostiteljska objekta

Foto Policijska uprava istarska - ilustracija

Policija provodi kriminalističko istraživanje i nastavlja utvrđivati okolnosti događaja

Porečka je policija 9. travnja oko 3 sata zaprimila dojavu o požaru ugostiteljskog objekta na plaži u Červar Portu u vlasništvu pravne osobe iz Červar Porta, koji je u potpunosti izgorio.

Požar su ugasili porečki vatrogasci, a policijski službenici su zajedno s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavili očevid i utvrdili da je nepoznati počinitelj na montažnom ugostiteljskom objektu provalio vrata skladišta i ulazna vrata objekta, nakon čega je izazvao požar otvorenim plamenom. Opožaren je i susjedni ugostiteljski objekt u vlasništvu 63-godišnjakinje, na kojemu je također nastala zasad neutvrđena materijalna šteta.

Policijski službenici su iste noći oko 3.20 sati zaprimili i dojavu o požaru na terasi objekta u ulici Riva u Červar Portu u vlasništvu pravne osobe iz Červar Porta, u kojem je uslijed otvorenog plamena izgorjelo više drvenih klupa i stolova te jedan suncobran.

U požarima nitko nije ozlijeđen, dok će ukupna visina materijalne štete nastale vlasnicima biti poznata naknadno. Policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje i utvrđivati okolnosti događaja.

Foto Policijska uprava zadarska

Motociklist sletio van ceste, udario u stablo i poginuo. Policija objavila detalje

Ilustracija - Foto Vatrogasci Poreč Facebook

POREČ: U požaru kampera ozlijeđeni vlasnici