in

U roku od sat vremena dvaput uhvaćen pijan za volanom

Foto MUP - Ilustracija

Pulska je policija noćas, 7. travnja oko 1.10 sati u Krležinoj ulici zaustavila i kontrolirala automobil Renault, pulske registracijske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 2.03 promila upravljao 43-godišnjak. Muškarcu je izdan obvezni prekršajni nalog i naredba o određivanju mjere opreza zabrane upravljanja motornim vozilom.

Unatoč izdanoj zabrani, vozač je nakon nešto više od pola sata, u 1,43 sati na kolniku Rakovčeve ulice ponovo zatečen od strane policijske ophodnje kako upravlja automobilom te mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1.73 promila. Nakon alkotestiranja muškarac je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Vozaču je policija zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdala novčane kazne u iznosu od ukupno 3.310 eura i zabranu upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 9 mjeseci, a poradi sakupljenih 18 negativnih bodova ukinut će mu se i vozačka dozvola, objavila je istarska policija 7. travnja 2023.

Ilustracija - Foto Gerd Altmann za Pixabay

Istrijanku prevarili lažni brokeri. Puno su joj uzeli

kaciga policija mup

Motociklist pao na Ipsilonu nakon udara u teretno vozilo. Teško je ozlijeđen