in

U TARU i PULI pijani strani vozači motocikala pali u ruke policiji

Ilustracija MUP

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola, policija je kaznila dvojicu vozača motocikla

Policijski službenici zaustavili su u noći za subote na nedjelju, na području Pule, dvojicu vozača motocikla koji su bili pod utjecajem alkohola, dok je jedan vozač na porečkom području zbog alkoholiziranosti pao prilikom pokušaja sjedanja na motocikl, priopćila je PU istarska.

U subotu, 31. kolovoza oko 19.30 sati, na parkiralištu u Taru 63-godišnji slovenski državljanin je zajedno sa suputnicom sjeo na motocikl Yamaha, slovenske registarske oznake, no s obzirom da je bio pod utjecajem alkohola od 1.70 promila, pao je s motora zajedno sa suputnicom,pri čemu je lakše ozlijeđen.

U nedjelju, 1. rujna oko 1.40 sati, policijski službenici su na kolniku Ulice Valelunga zaustavili motocikl Suzuki, zagrebačke registarske oznake, kojim je pod utjecajem alkohola od 2.06 promila upravljao 35-godišnjak. Nešto kasnije, oko 3.45 sati, zaustavili su motocikl poljske registarske oznake, kojim je  pod utjecajem alkohola od 1.87 promila upravljao 40-godišnji slovenski državljanin. Vozačima su radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečene novčane kazne od 9.700 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja na tri mjeseca.

ISTRAMET: Večeras stiže hladna fronta, zbog bure čiji udari mogu dostizati 150 km/h izdano CRVENO UPOZORENJE

I FUNTANA je dio velikog natjecanja u lovu na TUNU “TunIstra – Offshore World Challenge”