in

Ubojstvo u Umagu: Turist ubio ženu?

Foto MUP - Ilustracija

U Umagu je rano jutros u selu Zakinji pronađena teško ozlijeđena žena koja je preminula. Policija obavlja očevid, sumnja se da je ubijena, doznali smo u istarskoj policiji.

Radio EurostarUmag javio je da se navodno radi o turistima, odnosno da je muž ubio svoju ženu, što su doznali u razgovoru sa susjedima koji su posljednjih dana često čuli svađe iz kuće. Kako je radio objavio, susjede je probudio dolazak hitne i policije oko 5 sati ujutro.

“Policija je jutros oko 4,55 sati zaprimila dojavu s HMP Umag da je u apartmanu u Zakinjima kraj Umaga teško ozlijeđena žena koja je uslijed ozljeda oko 5,45 sati preminula. Policijski službenici na mjestu događaja obavljaju očevid i utvrđuju sve okolnosti događaja”, izvijestila je naknadno policija.

Kako doznajemo od policije, sumnja se u nasilnu smrt.

“Policija je uhitila jednog muškarca kojeg se dovodi u vezu s događajem i provodimo nad njime daljnje kriminalističko istraživanje. Radimo na utvrđivanju okolnosti. Očevid se provodi u koordinaciji sa zamjenicom županijskog državnog odvjetništva”, kazala nam je Nataša Rogić, glasnogovornica istarske policije.

Kako smo neslužbeno doznali, radi se o Talijanima. Muškarac (30) ubio je svoju prijateljicu u dobi od 40 godina.

vino i gitare momjan

MOMJAN: “Vino i gitare” uz koncert Marija Šimunovića i Emanuelu Lazarić Ellu umjesto u petak odgođeno za 24.8.

POREČ: Otvoren natječaj za upis u 1. razred glazbene i plesne škole