in

Udario 81-godišnjakinju na pješačkom pa pobjegao. Policija traži svjedoke nesreće

Foto Janitors za Pixabay - Ilustracija

Policija traži svjedoke prometne nesreće, koja se dogodila 2. svibnja oko 11.50 sati u Koparskoj ulici Puli, u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada se nepoznati vozač koji je upravljao automobilom, crne boje, neopreznom vožnjom unatrag kada se uključivao u promet na kolnik Koparske ulice te je udario u 81-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Ozlijeđenoj ženi pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću nepoznati se vozač udaljio s mjesta nesreće bez da je prethodno pružio pomoć ozlijeđenoj ženi.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće policija poziva građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, kao i vozača da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na istarska@policija.hr.

Izvor PU istarska

Foto Usluga Poreč

Porečke zelene površine cvjetaju zahvaljujući djelatnicima Hortikulture – Pokose godišnje više od 5 milijuna kvadrata

Foto Grad Poreč

Župan i vodstvo Poreča: Sastanak o obrazovanju, zdravstvu i prostornom planiranju