in

Uhićen u Rijeci, krao u Novigradu: Pokušao opljačkati market

Policijski službenici operativnim radom na terenu utvrdili su identitet osumnjičenog te je u suradnji s policijskim službenicima PU primorsko-goranske muškarac 3. studenoga uhićen na području Rijeke

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djela krađa.
Muškarca se sumnjiči da je 29. kolovoza u popodnevnim satima u supermarketu u Ulici Carlote Grisi u Novigradu s više boca skupih alkoholnih pića skinuo zaštitu od krađe, nakon čega ih je ostavio u košari za kupovinu i izašao iz trgovine. Nakon kratkog vremena ponovno se vratio u trgovinu uvjeren da će nezamijećeno otuđiti ranije pripremljene boce. No, po izlasku aktivirao je alarm, ali je uspio pobjeći otuđivši 13 boca skupih alkoholnih pića, čime je pravnu osobu iz Zagreba oštetio za više tisuća kuna.

Policijski službenici operativnim radom na terenu utvrdili su identitet osumnjičenog te je u suradnji s policijskim službenicima PU primorsko-goranske, muškarac 3. studenoga uhićen na području Rijeke.  Jučer u popodnevnim satima osumnjičeni je predan u pritvorsku jedinicu PU istarske, priopćeno je iz policije.

funtana općina pošta turistička zajednica foto tanja kocijančić

FUNTANA – Općinska kasa bogatija za 1,3 milijuna kuna od prodaje nekretnina

DOM ZDRAVLJA POREČ: U izolaciji 9 liječnika i medicinskih sestara