in

Uhićen vozač koji je usmrtio dijete i ozlijedio majku na Brijunima

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Muškarac je jutros priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske

Djelatnici Službe općeg kriminaliteta PU istarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom u svezi djela Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 51-godišnjak 23. srpnja oko 19,30 sati na otočju Brijuni izazvao nesreću u kojoj je smrtno stradalo dijete, a teško ozlijeđena 36-godišnja poljska državljanka. Muškarac je upravljao automobilom pulske registracijske oznake kolnikom Velikog Brijuna prema crkvici Sv. Germana te je, zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjim dijelom automobila udario u 36-godišnju poljsku državljanku i dijete. Poljskoj državljanki i djetetu pomoć je pružena u pulskoj bolnici gdje su zbog teških ozljeda zadržani na liječenju. Idućeg dana u jutarnjim satima policija je zaprimila obavijest iz bolnice da je dijete preminulo.

Tijelo preminulog djeteta prevezeno je na Odjel patologije pulske Opće bolnice gdje će po nalogu nadležnog državnog odvjetnika biti obavljena obdukcija. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 51-godišnjak je jutros priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, objavila je isarska policija 25. srpnja 2023.

požar vatra ilustracija

Požar kuhinje u Poreču

Foto Policijska uprava istarska

U Istri uhvaćen još jedan pedofil: Satom snimao golu djecu