in

UHIĆENA: Djevojka bacala prometne znakove, srušila metalnu ogradu, prijetila policajcima…

Ilustracija Pixabay

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 18-godišnjakinja počinila kazneno djelo prijetnja.

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 18-godišnjakinja počinila kazneno djelo prijetnje, javlja danas PU istarska.

Provedenim izvidima utvrđeno je kako je 18-godišnjakinja 16. studenoga nakon 3 sata, na raskrižju Laginjine i Anticove ulice u Puli, na naročito drzak način narušavala javni red mir bacajući prometne znakove. Kada ju je redar upozorio na ponašanje, djevojka ga je počela vrijeđati te je srušila metalnu ogradu, a dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja nastavila je s protupravnim ponašanjem. Policijski službenici su je uhitili, no 18-godišnjakinja ih je nastavila vrijeđati te je jednom policijskom službeniku uputila ozbiljne prijetnje.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 18-godišnjakinji je rješenjem nadležnog suda određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od pet dana, a po isteku zadržavanja nad njom je provedeno kriminalističko istraživanje te je 20. studenoga u večernjim satima privedena u pritvorsku jedinicu PU istarske.

U šumi kod Plovanije uhićen s pola kilograma kokaina

Svjetski poznati Sotheby’s i TZ Istarske županije u Londonu organiziraju dobrotvornu aukciju bijelog istarskog tartufa