in

U šumi kod Plovanije uhićen s pola kilograma kokaina

Foto MUP

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, policija je kazneno prijavila 52-godišnjeg muškarca

Djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta PU istarske su u suradnji s djelatnicima Policijske postaje Buje proveli kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 52-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, 20. studenoga u prijepodnevnim satima, policijski službenici su na šumskom području nedaleko naselja Plovanija, temeljem prethodnih saznanja o mogućem počinjenju kaznenog djela, pronašli i uhitili 52-godišnjaka koji je kod sebe imao vrećicu s oko 500 grama bijele praškaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da je riječ o kokainu.

Temeljem sudskog naloga, policijski službenici su obavili pretragu doma 52-godišnjaka te su pronašli još 23 grama kokaina, pištolj s dva spremnika, 27 komada streljiva, novac i druge predmete, priopćila je danas PU istarska.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Fotogalerija iz Poreča: SV. MAURO obilježen svečanom misom koju je predvodio nuncij Giorgio Lingua i pučkom feštom

policija nesreća ilustracija pixabay

UHIĆENA: Djevojka bacala prometne znakove, srušila metalnu ogradu, prijetila policajcima…