in

UHVAĆEN U VARVARIMA: Vozio bez prometne, a otkrili i da uzgaja marihuanu

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Muškarac je vozio automobil kojem je istekla prometna dozvola, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je i kako je uzgojio nekoliko stabljika indijske konoplje

Pazinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 33-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, policijski službenici su 14. siječnja oko 12.15 sati, prilikom provođenja kompenzacijskih mjera s ciljem suzbijanja nezakonitih migracija i prekograničnog kriminaliteta, u Porečkoj ulici u mjestu Vrvari kontrolirali automobil Citroen, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 33-godišnjak. Vozilu je istekla prometna dozvola, a muškarac je kod sebe imao cigaretu mješavine duhana i marihuane. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, policijski službenici izdali su počinitelju prekršajne naloge.

Policijski službenici su tijekom kriminalističkog istraživanja zbog počinjenih prekršaja došli do saznanja da je 33-godišnjak u svom stanu na području Pazin uzgojio tri stabljike indijske konoplje – visina 15, 30 i 80 centimetara – koje je predao policijskim službenicima te se protiv njega podnosi i kaznena prijava radi sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, objavila je istarska policija 16. siječnja 2023.

Foto - Ilustracija MUP

Uhvaćen pijan u Sv. Mariji na Krasu

njemačka bavarska prijateljstvo Foto Grad Poreč - Susret u Poingu

Susret delegacija Poreča i bavarskog Poinga povodom godišnjice prijateljstva