in

Uhvatili ga bez vozačke. Našli mu kokain i marihuanu

Foto Policijska uprava istarska

Vozaču je zbog prometnih prekršaja i posjedovanja droge izrečena novčana kazna u ukupnom iznosu od 3300 eura

Prometna policija je jučer, 11. svibnja u 19 sati, na kolniku Ulice Kavrerski put u Puli zaustavila i kontrolirala osobni automobil Daewoo, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 31-godišnjak.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako muškarac upravlja automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno kako nikad nije položio vozački ispit, a prilikom kontrole policijskim službenicima predao je i manju količinu kokaina i marihuane. Budući je vozač pokazivao jasne znakove kako upravlja vozilom pod utjecajem droge, policijski službenici su mu ponudili testiranje na prisutnost droge u organizmu, što je 31-godišnjak izričito odbio.

Zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, muškarcu je izrečena novčana kazna u ukupnom iznosu od 3.300 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od šest mjeseci, objavila je istarska policija 1. svibnja 2023.

lisice mup policija

S maloljetnikom provalio u kuću: Vlasniku prijetio i napao ga metalnom šipkom

Foto Merlo de Graia - Vinistra 2023.

Poreč domaćin 30. svjetskog vinskog ocjenjivanja Concours Mondial de Bruxelles