in

Ukrali mu auto s mesom divljači i drugih životinja. Šteta je velika

Ilustracija PU istarska

Policija traga za počiniteljem koji je otuđio automobil u Pazinu te poziva građane da prije napuštanja vozila poduzmu mjere kojima će zaštiti svoje vozilo od krađe

Nepoznati je počinitelj u noći s 21. na 22. listopada ispred garaže u Muntriljskoj ulici u Pazinu otuđio automobil u kojem se nalazilo više kilograma mesa divljači i drugih životinja, čime je 58-godišnjeg vlasnika oštetio za više tisuća kuna. Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i tragaju za počiniteljem.

Kako bi se spriječili ovakvi događaji, Policijska uprava istarska upozorava građane da prije napuštanja vozila poduzmu mjere kojima će zaštiti svoje vozilo od krađe. Vrata i prozore potrebno je zatvoriti, a vozilo zaključati, čak i ako ga napuštate na kratko vrijeme. Ključeve nemojte ostavljati u vozilu, kao ni torbe, novčanike ili vrijedne predmete.

U slučaju da postanete žrtvom krađe, odmah o tome obavijestite policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli što prije započeti tragati za ukradenim automobilom, objavila je istarska policija 24. listopada 2022.

cotić starčić vratarski kamp

VELIKI INTERES za vratarski kamp Cotić-Starčić koji će se održati u Dajli u prosincu

foto policija rotacija automobil patrola

Vikend uz 11 nesreća i velik broj pijanih vozača – Rekorderi u Brtonigli i Puli