in

UMAG/BUJE: Potukli se nakon nesreće, sudjelovao i treći vozač koji je pobjegao

Ilustracija MUP

Policija će podnijeti prijave protiv dvojice muškaraca te nastavlja tragati za vozačem koji je napustio mjesto događaja  

U nedjelju, 15. studenoga oko 00.10 sati, na cesti DC-300 (Umag – Buje),  dogodila se prometna nesreća u kojoj nije nitko ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta. Nesreća se dogodila kada je 50-godišnji talijanski državljanin, koji se kretao u smjeru Buja automobilom Ford Fiesta, talijanske registarske oznake, pretjecao automobil Mercedes, pulske registarske oznake, kojim je upravljao 20-godišnjak. Prilikom povratka u desnu prometnu traku, Ford je udario u Mercedes, a nakon što se vratio u svoju traku, talijanski državljanin je naglo zakočio te je Mercedes udario u stražnji dio Forda.

Oba vozača su nakon prometne nesreće izašla iz vozila i ostavila otvorena vozačeva vrata, koja su dijelom prelazila na suprotnu prometnu traku te je u njih udarilo nepoznato vozilo, kojim je iz suprotnog smjera upravljao nepoznati vozač. Nakon udara u vrata, vozač je napustio mjesto događaja, bez da je drugim sudionicima nesreće ostavio svoje podatke i podatke o vozilu.

Nakon prometne nesreće, 50-godišnjak i 20-godišnjak su se počeli međusobno naguravati, vikati i vrijeđati, a talijanski državljanin je mladiću istrgnuo u jednom trenutku mobitel iz ruke i bacio mu ga na tlo.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 50-godišnjaka i 20-godišnjaka pokreće se prekršajni postupak, a policija nastavlja tragati za nepoznatim vozačem koji je napustio mjesto prometne nesreće, priopćila je 15. studenog PU istarska.

Ukradeni lovački psi

POREČ: 22-godišnjak u zatvoru zbog krađe 54 paketa pločica u jednom hotelu