in

UMAG: Napao i prijetio smrću policajcima koji su ga uhitili odmah nakon krađe

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

Umaška policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojom prilikom je utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela teška krađe, prisile prema službenoj osobi i dva kaznena djela prijetnje.

Tridesetogodišnjeg muškarca se sumnjiči da je 20. kolovoza oko 20 sati u Savudriji provalio u stan iz kojeg je otuđio sef s novcem, čime je oštetio 73-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna. Brzom reakcijom policijskih službenika, 30-godišnjak je pronađen u jednom ugostiteljskom objektu u Rovinju. Prilikom policijskog postupanja osumnjičeni je fizički napao policijskog službenika sprječavajući ga u obavljanju službene radnje. U događaju je policijski službenik lakše ozlijeđen.

Također, kriminalističkom istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak prilikom policijskog postupanja prijetio smrću policijskim službenicima te se protiv njega uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa i prisila prema službenoj osobi podnosi i kaznena prijava za kaznena djela prijetnje. Osumnjičeni muškarac je u jutarnjim satima 22. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, objavila je istarska policija 23. kolovoza 2022.

Foto Denis Gržetić - Labor Durus - Fotonatječaj Montraker Arhiv pučko otvoreno učilište poreč

VRSAR: Otvoren fotonatječaj MONTRAKER

Foto DND Poreč 2022.

POREČ: Završena 25. dječji ljetni kamp DND-a