in

UMAG: Zatečeni s drogom, pa fizički napali policajce

Ilustracija - Foto Diego Parra za Pixabay

Umaška policija s Ispostavom Buje u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 28 i 29 godina te je utvrdila sumnju da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama dok se obojicu tereti da su počinili kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Policijski službenici su 28. svibnja oko 1 sat u turističkom naselju u Umagu uočili 28-godišnjaka koji je kod sebe imao predmete nalik na drogu. Prilikom policijskog postupanja, 28-godišnjak kojem se ubrzo priključio i 29-godišnjak, prvo su verbalno, a potom fizički napali policijske službenike sprječavajući ih u obavljanju službene radnje. Nedugo nakon su se pokušali udaljiti, ali su ih u tome spriječili policijski službenici.

U događaju je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 28-godišnjak, s ciljem daljnje preprodaje, kod sebe posjedovao 10 paketića sa 6,9 grama kokaina i tri tablete ecstasya, mobitel i novac, za koje se sumnja da potječu od počinjenja kaznenog djela.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarci su uz kaznenu prijavu u večernjim satima 28. svibnja privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske, priopćila je istarska policija.

Gimnastičko natjecanje u dvorani Saline

VRSAR: Dvorana Saline i Galatea domaćini prvenstva Hrvatske u ritmičkoj gimnastici

benzinska postaja crpka

Novo poskupljenje goriva od utorka