in

VOZAČ koji je u Kašteliru udario Njemicu i pobjegao sam se javio policiji!

Foto Tanja Kocijančić

Nakon što je policija o događaju izvijestila javnost, u prostorije policijske postaje Poreč  jučer je pristupio 46-godišnji hrvatski državljanin iz Karojbe koji je automobilom Opel, pulske registarske oznake, udario u 42-godišnju stranu državljanku u nedjelju predvečer te se udaljio bez da joj je pružio pomoć. Ozlijeđenoj ženi pružena je pomoć u pulskoj bolnici, gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.

Rojci u Kašteliru – Foto Tanja Kocijančić

Naime, prometna nesreća se dogodila 11. srpnja oko 19.20 sati na županijskoj cesti Višnjan-Tar, kada je 46-godišnjak upravljao automobilom Opel, iz smjera Višnjana prema Taru. Nedaleko mjesta Rojci u Kašteliru prednjim dijelom automobila udario je u pješakinju koja je prelazila kolnik na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. 

Policiji se javio dan tek dan kasnije – nakon što je vidio objave u medijima…

Protiv muškarca se zbog kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te nepružanja pomoći nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Kako smo sinoć objavili, žena je teško ozlijeđena, ima višestruke prijelome po tijelu, a obitelj, inače smještena u jednoj kući za odmor u Kašteliru, trenutno je u potrazi za letom kojim će otputovati kući. Naime, zbog teških ozljeda nesretna žena ne može automobilom kući, budući da se radi u dugačkom putu. Nadaju se da će ubrzo pronaći avion kojim bi mogli iz Pule do Hamburga.

Poreč: “NAPOKON IZLOŽBA” u galeriji LUP-a

kaciga policija mup

Teško ozlijeđen motociklist – Vozio prebrzo i zabio se u automobil