in

Vozio obijesno pa drugom vozaču šipkom razbio vjetrobransko staklo

Foto MUP

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 36-godišnji bugarski državljanin počinio kaznena djela obijesne vožnje i oštećenja tuđe stvari.
 
Policija sumnjiči muškarca da je 3. srpnja između 15 i 15.30 sati na cesti Buzet – Ponte Porton automobilom Mercedes, slovenske registracijske oznake, ugrožavao sigurnost prometa i onemogućavao normalnu vožnju 49-godišnjem slovenskom državljaninu koji se kretao iza njega automobilom Volvo, slovenske registracijske oznake.
 
Bugarski državljanin je pretjecao slovenskog državljanina, krivudao po cesti, vozio lijevom stranom kolnika, a u jednom trenutku je zaustavio Mercedes i izašao iz vozila. Iz automobila je izvadio metalnu šipku i razbio vjetrobransko staklo na Volvu. Potom je krenuo prema slovenskom državljaninu u namjeri da ga napadne, no 49-godišnjak je uspio sjesti u vozilo, pobjeći i prijaviti policiji događaj.
 
Policijski službenici su operativnim radom uskoro došli do informacije tko se koristi automobilom u kojem je bio napadač te su saznali gdje boravi. Uhitili su osumnjičenog i nad njim proveli kriminalističko istraživanje te će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, priopćeno je iz Policijske uprave istarske 5. srpnja 2022.
 

Igor Vojinović - Foto Udruženje obrtnika Poreč

Poreč: IGORU VOJINOVIĆU nagrada “Zlatne ruke” Hrvatske obrtničke komore

Policajke Nikolina Kuvačić i Nives Šimić odradile 226 km Ironmana