in

VRSAR: Tri žene se potukle, pa batine dobio i policajac

Policija je prijavila muškarca koji je napao policijskog službenika za vrijeme dok je policajac obavljao službene zadaće i razdvajao tučnjavu

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

Naime, 1. svibnja oko 15 sati na autobusnom kolodvoru u Vrsaru potukle su se dvije 24-godišnjakinje i 29-godišnjakinja. Kada su ih policijski službenici pokušali razdvojiti i spriječiti daljnju tučnjavu, 37-godišnji muškarac fizički je napao policijskog službenika tako da ga je prvo odgurnuo, a potom i uhvatio za nogu. Policijski službenici uspjeli su svladati muškarca, uhitili su ga i priveli u policijsku postaju zbog sumnje da je počinio kazneno djelo.

Osim njega, u policijsku postaju priveli su i tri žene zbog drskog ponašanja.

Radi sumnje da su počinile prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv 29-godišnjakinje i dvije 24-godišnjakinje podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu, dok je 37-godišnjak nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 2. svibnja u popodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, priopćeno je danas iz Policijske uprave istarske.

U čast DANU VATROGASACA – DVD Marčana zahvaljuje svima koji svoje vrijeme daju za potrebite

Dan sv. Florijana: Zahvala porečkim vatrogascima