in

Zaštitaru Fine slomio prst jer ga je tražio da stavi masku

Ilustracija-Unsplash

Muškarac koji je u srijedu ujutro u Splitu napao zaštitare jer mu nisu dali da uđe u zgradu Fine bez zaštitne maske, pri čemu je jednom od njih slomio prst, uhićen je i kazneno prijavljen, objavila je splitska policija.

Policija je izvijestila da su proveli kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom koji je jučer ujutro uhićen po zaprimanju dojave o narušavanju javnog reda i mira. Incident se dogodio jučer oko 10 sati u zgradi Fine u koju je 39-godišnjak pokušao ući bez zaštitne maske pa je napao zaštitare, a jednom od njih pritom je slomio prst ruke.

“Prethodno se oglušio na njihovo upozorenje u vezi ulaska u zgradu, a potom je narušavajući javni red i mir pokušao nasilno ući. Obojici zaštitara je pružena liječnička pomoć te je 53-godišnjem zaštitaru utvrđena lakša a 54-godišnjem teža tjelesna ozljeda”, kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Dodala je da je 39-godišnjak kazneno prijavljen zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, a prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira, objavio je N1.

energetska obnova kuća

FZOEU: Javni poziv za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Osigurano 300 milijuna kuna

Bruno Krajcar - Foto Screenshot spot Gloria rakalj

Kantautor Bruno Krajcar novi spot snimio u Raklju – na mjestu odakle ‘puca’ jedan od najljepših pogleda u Istri