in

Završen očevid nesreće na cesti Baderna – Pazin kod Šurani: Više osoba ozlijeđeno, najgore prošao vozač koji je skrivio sudar

Prometna nesreća u Šuranima - Snimio čitatelj

Policija je dovršila očevid teške prometne nesreće koja se dogodila jutros, 24. listopada, oko 8.30 sati na državnoj cesti Baderna – Pazin, u smjeru Pazina. Ozlijeđeno je više osoba, od kojih je teške ozljede zadobio vozač osobnog automobila koji je skrivio nesreću.

Evo što su nam rekli iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave istarske:
Danas se dogodila nesreća u mjestu Šurani na državnoj cesti prema Pazinu. Vozač (1979.) upravljao je osobnim vozilom pulskih registarskih oznaka i dolaskom kod mjesta Šurani, u nepreglednom i oštrom zavoju prešao je na suprotni kolnički trak i udario u lijevi dio vozila kombi marke Citroen Jumper pulskih registarskih oznaka u vlasništvu pravne osobe iz okolice Kršana kojim je upravljao vozač (1985.) koji se propisno kretao iz suprotnog smjera.

Uslijed sudara, automobil je odbačen van kolnika, dok je teretno vozilo udarilo u stjenoviti zasjek i prometni znak. U teretnom vozilu su se kao putnici nalazili 51-godišnjak, 29-godišnjak i 19-godišnjak.

U nesreći je teške tjelesne ozljede zadobio 44-godišnjak i zadržan je u pulskoj bolnici na liječenju. Vozač teretnog vozila i putnici u teretnom vozilu lakše su ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida u vremenu od 9 do 12.25 sati dionica DC48 od Tinjana do Ruhci bila je zatvorena za sav promet.

Prvu vijest o nesreći objavili smo ranije danas a možete je pročitati na linku:

poreč dox kino foto andi bančić 8-11-2021

Porečko kino otvara opet vrata i to s dva najveća hita

Foto Dom za starije i nemoćne Poreč

POREČ: U Domu obilježeni 80. godišnjica Rujanskih odluka i 30. rođendan Istarske županije