in

ZAVRŠIO U ZATVORU: Pijan prijetio policajcu i uznemiravao goste u lokalu

Foto: MUP

Policijski službenici priveli muškarca koji je prijetio policajcu i uznemiravao goste i osoblje ugostiteljskog objekta  

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 53-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo prijetnja i prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Muškarca se sumnjiči da je u nedjelju oko 17,30 sati u ugostiteljskom objektu u Flavijevskoj ulici u Puli, pod utjecajem alkohola od 1,70 promila narušavao javni red i mir tako što je vikao i uznemiravao goste i djelatnika objekata, a potom vikom nastavio uznemiravati i prolaznike na ulici. Počinitelj je s drskim ponašanjem nastavio i nakon dolaska policijskih službenika, odbijao je postupiti po zapovijedima policije i vrijeđao je policijske službenike, nakon čega je prišao jednom policijskom službeniku i prijetio mu otkazom te da ga se čuva.

Osumnjičeni je uhićen te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 3. studenoga, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo prijetnje, te mu je rješenjem istražnog suca određen istražni zatvor. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnosi se optužni prijedlog nadležnom sudu.

Dobila popust: Zaba ipak neće platiti 33 milijuna kuna kazne zbog pranja novca

POLICIJA na gradilištu pronašla bombe i poručila: Vratite bez sankcija eksplozivna sredstva i zabranjeno oružje