in

Žena maltretirala djevojku. Telefonski je uznemiravala, oštetila prozor i vrata stana…

Ilustracija Policijska uprava istarska

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom i utvrdila sumnju da je počinila kaznena djela nametljivog ponašanja i oštećenja tuđe stvari.
 
Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 41-godišnjakinja od rujna u više navrata telefonski uznemiravala 23-godišnjakinju, što je kod nje i njezine obitelji izazvalo strah i tjeskobu.  
Također se sumnjiči da je 12. prosinca oko 19 sati, nakon što ju je prethodno telefonski uznemirila, došla na adresu 23-godišnjakinje i automobilom oštetila prozor njezinog stana i ulazna vrata stambene zgrade.
 
Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su 13. prosinca oko 00.45 sati na Trgu republike u Puli zatekli i uhitili 41-godišnjakinju dok je upravljala automobilom Audi, slovenske registracijske oznake, pod utjecajem alkohola od 0.61 promila. Zbog počinjenog prekršaja Iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv nje se pokreće prekršajni postupak, dok je zbog sumnje da je počinila kaznena djela u večernjim satima 13. prosinca privedena u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, objavila je istarska policija 14. prosinca 2022.

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Ide u zatvor na 15 dana zbog vožnje s 1,79 promila

Novi predsjednik drugi s desna - Foto Grad Poreč

RK POREČ: Saša Krajinović novi predsjednik