in

Crveni križ u Bujama, Novigradu i Umagu organizira akciju „SOLIDARNOST NA DJELU

Ilustracija

Crveni križ Bujštine poziva građane da se uključe u već tradicionalnu, 49. po redu sabirnu akciju “Solidarnost na djelu 2021”.

Akcija „Solidarnost na djelu“ provodi se kao zajednička akcija svih društava Crvenog križa na području Republike Hrvatske, koja se na isti način i u isto vrijeme provodi na cijelom teritoriju RH, a koja se ove godine provodi pod geslom „Ne dvoji, za drugog izdvoji“. Sabirna akcija provoditi će se na području djelovanja Crvenog križa Bujštine odnosno gradova Buja, Novigrada i Umaga te Općina Brtonigle, Grožnjana i Oprtalja.

Prikupljena sredstva u akciji bit će utrošena za nabavku paketa s osnovnim živežnim namirnicama za socijalno najugroženije osobe (obitelji) na području Bujštine.

Akcija je službeno počela u petak, 8. listopada, te se nastavlja ovog tjedna kada će u srijedu 13.10.2021. godine biti organizirana aktivnost prikupljanja u kojoj će sudjelovati aktivni članovi (volonteri) Crvenog križa Bujštine, učenici srednjih škola s područja Bujštine.

Aktivnost će se organizirati na području gradova Buje, Umag i Novigrad postavljanjem prigodnih info – punktova na kojima će građani moći donirati novac, a za kojeg će im biti uručen novčani bon zahvalnosti numeriran i ovjeren pečatom Crvenog križa, i to u vremenu od 9 do 13 sati. 

Svi sudionici akcije biti će propisno obilježeni službenom oznakom i majicom Crvenog križa.

Novigrad – Gradska tržnica
Umag – Trg 1. Svibnja
Buje – park kod fontane ispred Erste banke

Podaci za uplatu:

IBAN HR5223800061545000290 (IKB Umag d.d.)

Primatelj: Gradsko društvo Crvenog križa Buje – humanitarni račun akcije „Solidarnost na djelu 2021“

Opis plaćanja: Donacija „Solidarnost na djelu 2021“ , „Ne dvoji za drugog izdvoji“

Zahvaljujemo na vašem sudjelovanju i doprinosu u akciji “Solidarnost na djelu 2021” te Vas molimo da i ove godine pokažete svoju plemenitost i tako pomognete svima onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Izvor: Crveni križ Buje

listopad 2021. Obuka graničnih policajaca u Valbandonu

Projekt ‘EMAS – Hitna pomoć’: U Istri obuka za granične policajce

teniski turnir perin memorijal vrsar

VRSAR: Završen 36. teniski turnir „Perin Memorijal“