in

Detalji nesreće u Istri: Teško ozlijeđen mladić (25) kojem je BMW prepolovljen

Foto Policijska uprava istarska

Istarska policija objavila je detalje teške nesreće koja se sinoć dogodila kod Kanfanara. Podsjetimo, dogodio se sudar dva automobila, a BMW iz sudara se prepolovio i ostao bez zadnjeg dijela.

Nesreća se dogodila oko 19:50 na županijskoj cesti 5077 između mjesta Okreti i Kanfanar i u njoj su teško ozlijeđene dvije osobe, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena, objavila je PU istarska.

“Iz zasad neutvrđenih razloga, došlo je do kontakta između automobila pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnjak i automobila slovenskih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, a u kojem se kao putnik nalazio 57-godišnjak, također državljanin Sjeverne Makedonije.

Od siline udarca vozilo pulskih registracijskih oznaka se prepolovilo te je stražnji dio vozila odbačen van kolnika. Svih troje sudionika nesreće prevezeni su u pulsku bolnicu gdje je utvrđeno kako su 25-godišnjak i 57-godišnjak teško ozlijeđeni, a 22-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Županijska cesta 5077 je u vremenu od 20.05 do 23.10 sati bila zatvorena za sav promet. Pozivamo vozače da radi osobne sigurnosti i sigurnosti svih sudionika poštuju prometne propise i prilagode vožnju stanju i uvjetima kolnika te da pripaze na tzv. ‘četiri ubojice u prometu’ koje su najčešći uzročnici prometnih nesreća s najtežim posljedicama”, objavila je istarska policija.

Foto Općina Funtana - Uskrsno ruho na Perilima

Uskrs u Funtani – Donosimo veseli program uz Ludog Šeširdžiju i lov na jaja

Foto Turistička zajednica grada Novigrada

Grad Novigrad objavio javni poziv za dodjelu nepovratnih sredstava poduzetnicima