in

Advent Poreč: Djed Mraz i pokloni razveselili 1.700 mališana

Porečka bajka - Foto Grad Poreč

Tradicionalni predblagdanski program Porečka bajka u sklopu Adventa Poreč razveselio je dolaskom Djeda Mraza, predstavama i poklonima 1.700 djece jasličkog, vrtićkog i predškolskog uzrasta s područja Grada Poreča.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Veselje je počelo još prošlog tjedna, kada je Djed Mraz, zbog kiše, obišao sve mališane u njihovim vrtićima i školama, umjesto tradicionalnog dočeka na Trgu Matije Gupca. Mališani su iskoristili priliku Djedici prenijeti svoje želje i željice, koje je on ispunio već ovoga tjedna kada ih je ponovno sve obišao i podijelio poklone, na sveopće veselje. Ali, da ne bi sve završilo s poklonima, djeca su na dar dobila i predstavu „Dobro došao Djed Mraz“ Teatra Naranča.

Za sve mališane koji ne idu u vrtić, organiziran je dolazak Djeda Mraza i podjela poklona kako bi doživljaj božićne čarolije za svu djecu bio jednak. Tada je sama Istarska sabornica, čarobna kakva je, obukla blagdansko ruho i oduševila sve prisutne.

Obavještavaju se roditelji djece koja su bila spriječena doći po poklon Djeda Mraza da poklon mogu preuzeti do 29.12. u Gradskoj upravi Grada Poreča na adresi Obala m. Tita 4, radnim danom od 8 do 11 sati.

Sa sobom obavezno moraju donijeti pozivnicu Djeda Mraza, jer bez nje neće moći preuzeti paket.

Vjerujemo da su mališani uživali u poklonima i programima koje je posebno za njih organizirao Grad Poreč, a mnoštvo veselja očekuje ih tijekom cijelog trajanja Adventa Poreč – besplatno klizanje, predstave, radionice, društvene igre, slikanje s Djeda Mrazom i još puno toga.

Bogat program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec , objavio je Grad Poreč.

Trg slobode u Poreču - Foto Tanja Kocijančić

Dežurstvo ljekarni nedjeljom i praznikom u Poreču

Foto Oš Finida Poreč

POREČ: Učenici i učitelji OŠ Finide zajedno u humanitarnim akcijama za potrebite