in

“Berba” medalja porečkog MOT-a 08: U Osijeku osvojeno 15 zlata, 5 srebra i 3 bronce!

Proteklog vikenda 70-ak plesača porečkog Studija za izvedbene umjetnosti MOT-a 08 boravilo je u Osijeku gdje su sudjelovali na 8. Euro show dance challengeu. Natjecanje je i ovaj put bilo uspješno, pa su se plesačice ove porečke udruge vratile kući s čak 23 pehara, pregršt medalja i s puno lijepih dojmova i uspomena, prenijela je predsjednica MOT-a Silvia Szabo Jurišević.

Skupine Angels, Twinkle, Simple, Space, Aria, Fenix, Fame i Magic predstavile su se s 24 koreografija od kojih je 23 nagrađeno peharom.

Ukupno je osvojeno petnaest prvih mjesta, pet drugih i tri treća mjesta.

Koreografija “Hey Pachucco” Josipe Kalac priznata je i od strane žiria kao jedna od najboljih koreografija natjecanja i  nagrađena je i vaučerom za sljedeće natjecanje.

Plesačice MOT-a 08 spojile su ugodno s korisnim pa su nakon natjecanja posjetile i Vukovar.

-Zahvaljujemo se roditeljima koji su volontirali i pomagali voditeljima oko organizacije i djece, roditeljima koji su došli bodriti djecu čak do Osijeka te raznim donatorima (Vindija, Istarski supermarketi, Maraska, Zeleni signal), koji su nas opskrbili mandarinama, sokovima, vodom i keksima. Zahvala ide i poduzećima Frigoservis Šime i Stari rog koji su i financijski pomogli svojim donacijama, poručila je predsjednica MOT-a.

VRSAR: Najmlađi član kluba Paolo Pulić prvi u Dugom Selu

TAR: Nova općinska investicija – kafić MOKA CAFFE vodi Estela Brčić uz pomoć svoje djece Emanuele i Erika