in

VRSAR: Najmlađi član kluba Paolo Pulić prvi u Dugom Selu

Na međunarodnom stolnoteniskom turniru, memorijalu “Saša Paar” koji je održan u Dugom Selu  proteklog vikenda, odlične rezultate postigli su natjecatelji iz stolnoteniskog kluba “Vrsar”.

U kategoriji kadeta Leo Lukez je nakon prolaska skupine izgubio u 16 finala. Ana Lukez je u kategoriji kadetkinja bila nadomak medalje i zaustavljena je u četvrtfinalu, kao i Marta Jurčević u konkurenciji juniorki. Ema Brizić je u mlađim kadetkinjama zaustavljena u osmini finala nakon prolaska skupine.

I na kraju izvrstan je bio najmlađi član kluba Paolo Pulić koji je pokorio konkurenciju klinaca osvojivši 1.mjesto. Do tog sjajnog uspjeha došao je pobjedivši u 6 mečeva. Paolo je nakon prošlotjednog uspjeha na regijskom turniru Istarske i Primorsko-goranske županije osvojio i turnir u Dugom Selu.

U subotu su i seniorke u okviru 4. kola Superlige igrale utakmicu u Varaždinu i izgubile tijesno rezultatom 3:2 od ekipe Hodošana.

Narednog vikenda,u subotu, seniori igraju protiv Jadrana iz Poreča, dok seniorke igraju protiv sastava  Varaždina. Oba susreta se igraju u Vrsaru, prvi s početkom u 11h a drugi u 15h. Mlađe kategorije igraju u Pazinu na 1. otvorenom turniru Istarske županije.

Izvor: Stolnoteniski klub Vrsar

NOVIGRAD: Blagdanski paketi Djeda Mraza – Obavijest za roditelje djece koja ne pohađaju vrtiće

“Berba” medalja porečkog MOT-a 08: U Osijeku osvojeno 15 zlata, 5 srebra i 3 bronce!