in

DJED MRAZ dolazi u Marčanu: Donosimo raspored po mjestima i vrtićima

U Općini Marčana s nestrpljenjem se očekuje dolazak Djeda Mraza i njegovih pomagača koji će i ove godine darovati djecu predškolske dobi. Paketić će dobiti sva djeca koja su rođena do 31.03.2020. Iz Dječjeg vrtića Marčana javljaju da će biti iznenađenje kako će Djed Mraz doći, kojim prijevoznim sredstvom i tko će sve biti u njegovoj pratnji! Donosimo raspored dolaska.

U petak 18.12. u 10.15 sati Djed Mraz dolazi u Dječji vrtić Vrtuljak u Marčanu. Djeca će ga dočekati na vanjskom prostoru, svaka skupina posebno. Nakon toga najdraži djedica krenut će u područno odjeljenje Rakalj.

Istog će dana u 16.30 sati Djed Mraz s pomagačima stići na kućna vrata djeci koja nisu obuhvaćena programom Dječjeg vrtića Vrtuljak i to u Marčani.

U subotu 19.12. u 12 sati Djed Mraz kreće iz sela Kavran i nastavlja u sljedećim mjestima: Pavićini, Šegotići, Peruški, Krnica, Mutvoran, Rakalj, Prodol, Filipana, Divšići, Orbanići, Cetinići, Kuftići, Negričani, Kužinići, Stancija Celija i Krvavići.

U nedjelju 20.12. u 12 sati doći će u sljedeća mjesta: Radeki Polje, Radeki Glavica i Loborika.

Iz vrtića Vrtuljak naglašavaju da će se tijekom posjeta Djeda Mraza djeci u vrtićima i po kućama poštovati sve epidemiološke mjere, a ujedno se svih poziva na odgovorno ponašanje.

ministar Davor Božinović

Nacionalni stožer – U ponedjeljak 1.472 pozitivnih, Božinović najavio nove mjere

stari ljudi

Od sutra prijave: Starijima od 65 bez prihoda i mirovine 800 kn “nacionalne naknade”