in

Mjesec poduzetništva u Poreču – Radionica za djecu „Zavirimo u svijet zanimanja“

Mjesec poduzetništva u Poreču za najmlađe

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 13. listopada 2023. u Gradskoj knjižnici u Poreču, na prvom katu Odjela za djecu i mlade s početkom u 17.00 sati održat će se Radionica za djecu mlađe školske dobi „Zavirimo u svijet zanimanja“.

Među brojnim poslovima s kojima će se djeca upoznati, od uslužnih djelatnosti, znanosti i umjetnosti do zdravstva, sporta i najrazličitijih zanata, zasigurno će prepoznati zanimanja svojih roditelja i ljudi s kojima se susreću u svakodnevnom životu. Među mnoštvom zanimljivih činjenica koje će na radionici naučiti, djeca će moći pronaći obilje inspiracije i maštati o poslovima kojima bi se mogli baviti kad odrastu. Možda baš oni budu novi mali veliki poduzetnici. Zbog ograničenog broja polaznika, svoj dolazak potrebno je najaviti na broj telefona 434-196.

Navedeno predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023.

koju već šestu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo.

Grad Poreč medeni mjesec med djeca

Medeni Poreč nastavlja se za vikend novim aktivnostima

Foto Grad Poreč

POREČ: U Bonacima uskoro širenje kanalizacijske mreže