in

Nova oprema za igrališta u mjesnim odborima Žbandaj, Varvari, Nova Vas i Červar Porat

Foto Grad Poreč

Grad Poreč nastavlja s komunalnim opremanjem po mjesnim odborima, u sklopu kojih su nedavno postavljenje nove klupice i obnovljen dio sportske opreme na polivalentnim i dječjim igralištima kojih na ovom području ima preko stotinu. Tako su novu opremu dobila polivalentna igrališta, a na Stanciji Portun ugrađene su košarkaške konstrukcije sa svim elementima na košarkaškom igralištu. Također, u naseljima Kukci, Varvari i Montižana nabavljene su nove mreže za rukometne golove, zaštitne mreže iza golova, te nove mreže za koševe na polivalentnim igralištima na kojima su već dotrajale ili pokidane.

Nove četiri klupe postavljene su na Gradskom kupalištu uz novouređeno dječje igralište, a isto toliko klupa postavljeno je i u naselju Červar – Porat. Dvije nove klupe postavljene su uz dječje igralište u naselju Žbandaj, a novima su zamijenjene i dvije dotrajale klupe uz dječje igralište u naselju Ladrovići.

Uređenja i dodatna opremanja dječjih i polivalentnih igrališta na području Poreča i okolice nastavit će se i dalje, u suradnji s mjesnim odborima i prema potrebama građana, kako bi svoj djeci i mladima bila omogućena sigurna i bezbrižna igra, priopćeno je iz Grada Poreča.

Bez vode 3. ožujka dio Nove Vasi

Potpisan ugovor o izgradnji i opremanju nove pulske bolnice vrijedan 150 milijuna kuna