in

Pisma Djeda Mrazu: Učenici Umjetničke škole Poreč plesali pred brojnom publikom

Foto Umjetnička škola Poreč

Učenici plesnog odjela Umjetničke škole Poreč pred kraj godine u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč pred mnogobrojnom publikom izveli su plesnu predstavu Pisma Djedu Mrazu. 

Topla priča o dječjim željama, zajedništvu, prijateljstvu i vjeri da je sve moguće podsjetila nas je na djetinjstvo te nas uvela  u blagdansko raspoloženje. Priču i režiju predstave je osmislila učiteljica plesa Andreja Široki, kao i koreografiju zajedno s učiteljicom baleta Olgom Čehić. U predstavi je nastupio veliki ansambl plesnog odjela Umjetničke škole Poreč koji je svojim izvrsnim nastupom i toplom pričom izmamio osmjehe na licu svih prisutnih te je nagrađen srdačnim i dugotrajnim aplauzom. Publika je uživala i u prigodnoj blagdanskoj glazbi, dijelom autorskoj, skladanoj od učitelja Umjetničke škole Poreč Harisa Brkovića, a dijelom uz zvukove poznatih božićnih i novogodišnjih hitova. Dizajn pozornice za predstavu je osmislila učiteljica Mirjana Siladić, a izbor i izradu kostima Andreja Široki, Olga Čehić i Anamarija Lovrečić. 

-Ponosni smo na završni projekt i prezentaciju učenika plesnog odjela Umjetničke škole Poreč te ovim putem želimo pohvaliti i čestitati svim našim učenicima na odličnom i inspirativnom nastupu, a učiteljicama Andreji Široki, Olgi Čehić, Mirjani Siladić. Anamariji Lovrečić, učitelju Harisu Brkoviću i svim zaposlenicima Umjetničke škole Poreč koji su pomogli u uređenju i realizaciji plesne predstave čestitamo na stvaralačkom radu, kreativnosti, trudu, zajedništvu i posvećenosti, napisala je u priopćenju ravnateljica Sanjica Sara Radetić.

poreč rukomet 2023

POREČ domaćin Croatia Cupa: Hrvatski rukometaši otvaraju protiv Crne Gore

Foto Istarska županija

Pri kraju EU pojekt „Dobra energija – solarna energija za zelenu tranziciju“ – U Poreču i Puli 22 solarne elektrane