in

POREČ: Djed Mraz podijelio poklone školarcima

OŠ Finida - 1.a razred

Nakon što je početkom tjedna darivao porečke vrtićarce, a potom obišao i korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Poreč, danas je Djed Mraz obišao i ovdašnje školarce, točnije učenike od prvog do četvrtog razreda  – Osnovne škole Poreč, Osnovne škole Finida i Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“.

Školarci s Djedom Mrazom u Novoj Vasi

Djed Mraz ove godine poštuje sve propisane epidemiološke mjere i želje škola, pa se većini djece javio u virtualnom izdanju putem video linka, ali nije izostalo smjeha, pitanja, pjesmica i recitiranja. Tako su putem video veze s njime komunicirali osnovci iz škole „Bernardo Parentin“ i Osnovne škole Poreč, ali je ipak uživo posjetio njihov područni odjel u Žbandaju, kao i učenike Osnovne škole Finida i djecu iz područnog odjela u Novoj Vasi. Djeca iz OŠ Poreč snimila su i prigodne video božićne čestitke, koje se mogu pogledati na web stranici škole.

Tako je Djed Mraz u ovom tjednu darivao sve porečke vrtićarce, osnovce, kao i one mališane koji ne pohađaju vrtiće. Podsjetimo, podjela paketića inače se održava se u sklopu Porečke bajke, koja je sastavni dio bogatog programa Adventa Poreč, ali koji se ove godine zbog epidemiološke situacije odvija u drugačijem izdanju. Poklon pakete ove je godine dobilo 1.400 porečkih mališana, priopćio je Grad Poreč.

OŠ Finida – 1.a razred

Kod Vodnjana poginuo 61-godišnji slovenski državljanin

VIŽINADA: Baka Mraz donijela poklone za više od stotinu djece