in

POREČ: MOTine preselile na plažu – Počeo Plesni ljetni kamp

Foto Plesni studio MOT

                                                   

S prvim danom srpnja započeo je i tradicionalni plesni ljetni kamp POREČKOG Studija za izvedbene umjetnosti „Mot 08“ . U sljedeća dva tjedna osim uobičajenih ljetnih morskih aktivnosti – puno zabave na plaži, plivanja i druženja, MOTine i njihovi gosti imat će priliku i sudjelovati na brojnim plesnim radionicama. Jazz radionicu će voditi Martina Kolega, radionicu baleta Mirna Sporiš, radionica akrobatike bit će s Andreom Uskoković i radionica Urban i Hip Hopa s Tamarom Pejović.

Dodajmo i da su voditeljice kampa iskusne  trenerice Chiara Pisak, Nina Cerin, Mateja Pršurić, Antea Hočevar i Vanesa Simonetti.

U sklopu kampa, djeca će posjetiti vodeni park Istralandia i adrenalin park Sky fox, a  zadnji dan smjene druženje će se odvijati na otoku Sveti Nikola gdje će biti organiziran ručak i zabava na otoku.

Prva smjena završava 13. srpnja, a druga smjena plesnog ljetnog kampa počinje 15.07. i 27.07.2024.

Kamp iz godine u godinu broji sve više članova, što zasigurno potvrđuje kvalitetu i Udruge, Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, ali i veliki angažman svih voditeljica,  roditelja i volontera kampa.

Plesni ljetni kamp Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 provodi se zahvaljujući financijskoj podršci Grada Poreča te  pomoći tvrtke Valamar Riviera. Svoj doprinos u organizaciji kampa su dali i tiskara  Otis d.o.o. , Pero studio i Periša promet, obrt za prijevoz putnika.

kombi mup policija marica

USKOK u Istri: Uhićene 4 osobe, krim istraga u tijeku

Foto Crveni križ Poreč

U Poreču uspješna akcija: Jubilarka Mirjana Jugovac, a prvi put krv dali Sanela Klarić i Almir Mešić