in

USKOK u Istri: Uhićene 4 osobe, krim istraga u tijeku

Ilustracija PU istarska

U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje provodi PNUSKOK po nalogu USKOK-a.

Navedene radnje provode se na području Istarske županije u odnosu na četiri osobe za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, objavio je USKOK na svojim stranicama.

Kako je objavila policija, policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Rijeka, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su jutros realizaciju zadnje faze kriminalističkog istraživanja usmjerenog na zločinačko udruženje čije se djelovanje povezuje s preprodajom droge.

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba.

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku i protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, objavila je policija.

funtana koncert crkva svetog bernarda ljeto

FUNTANA Večeras, 2.7., koncert tenora Voljena Grpca i Jose Butorca uz klavirsku pratnju

ljetni kamp poreč

POREČ: MOTine preselile na plažu – Počeo Plesni ljetni kamp